Nezaboravni januar u kraljici banja

Postoje mesta koja su manje ili više lepa, postoje mesta kroz koje prođete u životu i nemate potrebe da im se vraćate, postoje mesta u koja odete samo jednom u životu i pamtite ih zauvek, postoje mesta…

Ali, ako jednom posetite Vrnjačku Banju, tu bajkovitu zelenu oazu u srcu Srbije, tu lekovitu kraljicu srpskih banja, i osetite njenu dušu i šarm, zasigurno ćete poželeti da se ponovo vratite njenim izvorima, parkovima, šetalištima, šumama.

Stella Apartmani Vam nude sve što je potrebno za idealan odmor u kraljici banja, Vrnjačkoj Banji. Kada ste smešteni na samo nekoliko minuta laganog hoda od Promenade i svih banjskih znamenitosti, poput Mosta ljubavi, vrapca Gočka ili Japanskog vrta, Vaš boravak biće ispunjen uživanjem u prirodi, dugim šetnjama uređenim parkovima, stazama zdravlja, mnogobrojnim mostovima, kao i ispijanjem lekovite mineralne vode.

Planina Goč se nalazi na 13 km od Stella Apartmana, koji će Vam u tom slučaju predstavljati odličnu bazu ukoliko se odlučite da provedite svoje vreme na planini uživajući u zimskim sportovima, snežnim radostima, i gostoprimstvu ljubaznih gočkih meštana.

Stella Apartmani imaju povoljnije cene smeštaja u Vrnjačkoj Banji u januaru !

Rezervišite svoj boravak na vreme !

Apartman 101

Apartman 101 je savremeno opremljen apartman za 1-4 osobe, na samo par minuta laganog hoda od centra banje i Promenade.

Rezerviši Apartman 101 →

Apartman 202

Apartman 202 je moderno opremljen apartman za 1-4 osobe, na samo par minuta laganog hoda od centra banje i Promenade.

Rezerviši Apartman 202 →

Apartman 303

Apartman 303 je moderno opremljen apartman za 1-4 osobe, sa širokim dvorištem, na samo par minuta laganog hoda od centra banje i Promenade.

Rezerviši Apartman 303 →

Leave a Reply