Uslovi korišćenja

Molimo Vas da tokom Vašeg boravka čuvate opremu apartmana i poštujete pravila kućnog reda.

PLAĆANJE

Plaćanje ukupne sume se vrši ISKLJUČIVO prilikom preuzimanja ključeva u dinarima, po srednjem kursu Narodne banke Srbije ukoliko je cena izražena u evrima. Avans od 20 % (minimum cena jednog dana boravka) od ukupne sume se plaća samo za boravke duže od 10 dana (u slučaju otkazivanja avans se ne vraća). Za kraći boravak avans nije neophodan. Plaćanje avansa je moguće izvršiti u gotovini, poštanskom uputnicom za građane Srbije kao i putem bankovnih računa. Svi naši apartmani nalaze se u neposrednoj blizini nekog bankomata, tako da Vam dolazak do gotovine neće predstavljati nikakav problem. Plaćanje čekovima građana nije moguće.

Pažnja:

Prilikom posebnih događaja, sajmova, karnevala, kongresa, festivala ili nekog drugog dešavanja moguća je:
– Doplata
– Minimalni boravak
– Avansno plaćanje od 100%

DOLAZAK I ODLAZAK

Prilikom dolaska u apartman dočekaće Vas naš agent, kako bi Vam predao ključeve, izvršio naplatu i kako bi ste zajednički pregledali apartman. Isto tako ćete agentu prilikom odlaska predati ključeve i ponovo zajednički pregledati apartman. Molimo Vas da nam najmanje 24 sata ranije javite tačno vreme dolaska, kako bismo mogli organizovati dolazak agenta koji će vas dočekati. Vreme do kojeg je potrebno napustiti apartman je 12:00 časova zadnjeg dana boravka, a vreme ulaska u apartman je posle 14:00 časova prvog dana boravka. Ukoliko postoji mogućnost, svakako ćemo Vam izaći u susret i osigurati napuštanje apartmana nakon, ili ulazak u apartman pre predviđenog vremena. S obzirom da Vam ne možemo garantovati da će apartman biti slobodan za raniji dolazak, ili kasniji odlazak, preporučujemo Vam da se za slučaj potrebe produženog korišćenja apartmana, osigurate iznajmljivanjem dodatnog dana.

SKRAćENJE ILI PRODUžENJE BORAVKA

Po dolasku u apartman moguće je produžiti boravak naravno ukoliko je apartman raspoloživ. U slučaju da je apartman već rezervisan, Stella Apartmani će pokušati da Vam pronađu i ponude alternativni smještaj, ali nema nikakvih uz to vezanih zakonskih obaveza. U slučaju skraćenja boravka naplaćeni iznos se NE VRAĆA. U slučaju prekidanja boravka u apartmanu u toku rezervisanog perioda, prvo noćenje se naplaćuje u punom iznosu, a ostatak aranžmana se refundira gostu u visini od 50% ukupne cene boravka.

OSIGURANJE

Tokom Vašeg boravka u apartmanu Stella Apartmani ne pokrivaju osiguranje.

PRIVATNOST

Stella Apartmani se obvezuju da će čuvati Vašu privatnost pa tako trećim osobama neće davati podatke o Vašem boravku. Stella Apartmani imaju zakonsku obvezu da Vaše lične podatke i podatke o boravku daju policiji, radi zakonskog regulisanja vašeg boravka u RS, takođe i turističkoj organizaciji Vrnjačke Banje, radi obračuna boravišne takse. Ukoliko želite da u posebnim slučajevima nekome damo podatke o Vašem boravku, molimo Vas da nam to jasno naglasite.

USLOVI OTKAZIVANJA:

Sa vaše strane

Ako iz bilo kog razloga želite otkazati rezervaciju, najljubaznije Vas molimo da to uradite blagovremeno, ili eventualno onog momenta kad saznate da Vam apartman nije potreban. Molimo Vas da rezervaciju otkažete isključivo telefonskim pozivom ili email-om. Plaćena akontacija se ne vraća. U slučaju otkazivanja boravka u toku rezervisanog perioda, prva noć se ne refundira, već se naplaćuje u celosti, dok se ostatak boravka refundira gostu u visini 50% ukupne cene boravka.

Sa naše strane

Ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti zbog kojih nismo u mogućnosti da Vam osiguramo već potvrđeni najam apartmana (viša sila), potrudićemo se da Vam osiguramo po kvalitetu isti, ili bolji smeštaj u jednom od naših apartmana. U tom slučaju nemate nikakvih dodatnih troškova, već najam koji ste platili ili koji je dogovoren pokriva troškove najma zamenskog apartmana. Ukoliko nikako nismo u mogućnosti da Vam osiguramo zamenski smeštaj ili smo prisiljeni da otkažemo već potvrđeni najam zbog razloga na koji Stella Apartmani nemaju nikakvog uticaja (viša sila), iznos koji (ako) ste već uplatili biće Vam u potpunosti vraćen, pa u tom slučaju Stella Apartmani  neće imati nikakvih daljih obaveza.

PRAVNE OBAVEZE I OGRANIčENJE OD ODGOVORNOSTI

Osim na osobu ili firmu koja je izvršila rezervaciju ili najam apartmana, svi uslovi korišćenja apartmana u potpunosti se odnose i na sve osobe koje apartman koriste.
Firme koje na ime svojih zaposlenih vrše rezervaciju, odgovorne su za tačnost svih potrebnih podataka o osobama koje će apartman koristiti.
Osobe ili firme koje potvrde najam apartmana, time potvrđuju i prihvataju sve uslove korišćenja apartmana i sve obaveze koje iz njih proizlaze.
Stella Apartmani neće biti odgovorni za nikakav gubitak ili štetu nastalu korišćenjem ove web stranice, gubitak ili štetu nastalu korišćenjem apartmana ili događajima kao što su požar, poplava, elementarna nepogoda, pljačka ili bilo koja druga kriminalna radnja.
Stella Apartmani se izričito ograđuju od veze i odgovornosti za bilo kakve eventualne nezakonite radnje, koje bi počinili korisnici apartmana ili osobe u njihovoj pratnji, a za vreme boravka u apartmanu.
U slučaju spora nadležan je sud u Kraljevu.

VAšE MIŠLJENJE

Obzirom da smo se potrudili da Vam boravak bude što ugodniji, bilo bi nam drago da saznamo Vaše mišljenje o boravku i utiscima koje ste stekli. Ukoliko želite, javite nam email-om ili na Facebook stranici, biće nam drago!!!
Želimo da se što bolje provedete u Vrnjačkoj Banji i zato Vam nudimo nešto više od samog mesta za spavanje.

Hvala Vam što ste nas izabrali !

Stella Apartmani