O Nama

Stella Apartmani se nalaze u mirnom delu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko minuta laganog hoda od Promenade i u neposrednoj blizini glavne autobuske stanice. Stella Apartmani su kompleks od tri apartmana u podnožju naselja Raj i Sunce.

Stella Apartmani su nastali  sa idejom da gostima i prijateljima Vrnjačke Banje učinimo boravak u banji što prijatnijim i prisnijim, kako bi Vam dani provedeni u našim apartmanima protekli kao da niste ni napuštali vlastiti dom.
Stella Apartmani od svog začetka imaju jednu misiju – a to je da se naši gosti prilikom odlaska iz Vrnjačke Banje, osete kao da odlaze iz svog grada. Jer uz Stella Apartmane, Vrnjačka Banja će makar malo postati i Vaša!

Nudimo moderan apartmanski smeštaj u mirnom delu Vrnjačke Banje, nekoliko minuta laganog hoda od samog centra dešavanja, svim gostima kojima su pristupačne cene, prijatan i uredan prostor, i vlastiti mir i spokoj prioriteti prilikom odabira smeštaja. Stella Apartmani nude sve što i hotelski smeštaj, po pristupačnijim cenama.

Smeštaj u nekom od Stella Apartmana nudi niz pogodnosti za sve tipove turista – od poslovnih ljudi, kojima je potreban mir i izolacija nakon napornih sastanaka, preko omladine koja želi da boravi tokom nekog od mnogobrojnih festivala ili karnevala, do porodičnih ljudi, kojima će upotreba kuhinje, i mogućnost neplaćanja smeštaja za dete sigurno biti velika olakšica, pogotovu u ekonomskom smislu.
Poklonite sebi prijatan boravak u kraljici svih banja u Srbiji. Vrnjačka banja je najveće i najpoznatije bansjko lečilište sa tradicijom turizma dugom 147 godina, i vrlo je privlačan turistički centar za odmor i rekreaciju. Vrnjačka Banja ima 7 poznatih izvora mineralnih voda, od kojih neki poput Rimskog izvora ( Fons Romanus ) datiraju iz perioda Rimskog carstva. Sa mnoštvom raznovrsnih događaja tokom godine, poput Vrnjačkog Karnevala, koji je uz EXIT i Guču najposećenija turistička manifestacija u Srbiji, ili Lovefest-a, muzičkog festivala koji okuplja izvođače svih žanrova iz celoga sveta, ili Festivala filmskog scenarija koji okuplja bardove srpskog glumišta, Vrnjačka Banja zadovoljava ukus svih kategorija posetilaca.

Vrnjačka Banja se nalazi u srcu Srbije, od glavnog grada, Beograda, udaljena je oko 200 km, Novog Sada 282 km, Niša 115 km, Kragujevca 60 km, Čačka 60 km, Užica 130 km, Kruševca 35 km, Kraljeva 25 km.

Posetite Stella Apartmane i saznajte zašto je Vrnjačka Banja najlepša banja u Srbiji.

Apartman 101

Apartman 101 je savremeno opremljen apartman za 1-4 osobe, sa velikom terasom na kojoj možete uživati tokom boravka u Vrnjačkoj Banji.

Rezerviši Apartman 101 →

Apartman 202

Apartman 202 je moderno opremljen apartman za 1-4 osobe, na samo par minuta laganog hoda od centra banje i Promenade.

Rezerviši Apartman 202 →

Apartman 303

Apartman 303 je moderno opremljen apartman za 1-4 osobe, sa prostranim dvorištem u kome možete uživati tokom svog boravka.

Rezerviši Apartman 303 →

Želimo Vam prijatan boravak u Vrnjačkoj Banji!
Stella Apartmani