LOVEFEST 2015 – Promo cene u Stella Apartmanima

Iskoristite promo period i i rezervišite smeštaj u Stella Apartmanima za vreme trajanja LoveFest-a po povoljnijim cenama.

Pre tačno devet godina u Vrnjačkoj Banji rođen je Lovefest. Tokom gotovo decenije postojanja Lovefest se od žurke za 500 ljudi razvio u festival za 20.000 posetilaca, a onda, promenom lokacije 2014. godine, postao jedan od najvećih muzičkih festivala u Srbiji ugostivši više od 60.000 posetilaca iz zemlje i sveta.

Ovog leta od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji, osim dobro poznatog noćnog programa na Fire, SMF Energy i Jack Live Stage-u, posetioci Lovefesta će i preko dana moći da uživaju na novoj bini koja je smeštena na jednom od najvećih bazena u Srbiji. U okviru dnevnih žurki koje će trajati svakog dana od podneva do 18 sati nova bina Lovefesta ugostiće najpoznatije di-džejeve iz Srbije, kao i izvođače iz Evrope. Tako će deveto izdanje festivala ljubavi posetiocima pružiti 72 sata neprekidne zabave i novo iskustvo festivalskog provoda.

Lovefest-2014

Ove godine LoveFest Vam omogućava da izaberete jednu od tri bine, na kojima će raznovrsni izvođači zadovoljiti sve muzičke ukuse.

FIRE STAGE

Svetski poznati di-džejevi potrudiće se da dobro poznatim tehno zvukom dovedu atmosferu do usijanja. Fire Stage je centralna bina gde ljubitelji hard techno i groove house zvukova mogu da se zabavljaju i plešu cele noći. Pored međunarodno poznatih izvođača, Fire Stage je poznat po beskompromisnoj brizi za estetiku i scenografiju koja Vas inspiriše da ostanete na nogama cele noći u ritmu muzike.

SMF ENERGY STAGE

Mesto ljubavi za sve one koji vole house, underground i  deep house muziku i ljubitelje zvuka koji će vas zaraziti dobro poznatim numerama iz klubova. Pored internacionalnih zvezda, SMF ENERGY STAGE je mesto gde se promovišu mladi, neafirmisani izvođači srpske elektro scene koji donose svežu energiju svake godine.

JACK LIVE STAGE

Mesto susreta ljubitelja živih nastupa, gitarskog zvuka, i drum&bass di-džejeva. JACK LIVE STAGE je treća bina LOVEFEST mašine, gde ćete moći da uživate u živim nastupima svojih omiljenih rock, pop, i rep izvođača. To je mesto gde vreme staje, ništa Vam nije bitno, i  gde ćete sa prijateljima moći da uživate u živim nastupima uz čašu omiljenog pića.

Lovefest je rođendansko raspoloženje preneo i na svoje fanove, pa će redovna cena trodnevne ulaznice za festival biti 27 EUR (3.240 RSD), dok je cena jednodnevne karte 11 EUR (1.300 RSD). Karte se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim Eventim i DD Tickets poslovnicama u Srbiji, a u okviru akcije 3+1, svi posetioci koji kupe tri karte četvrtu će dobiti besplatno.

Rezervišite svoj smeštaj na vreme u Stella Apartmanima.

Leave a Reply